Find dine favoritsange i Højskolesangbogen fra boghandlerens webbutik

Det er uden tvivl sundt at synge. Der skal ikke her redegøres for, hvilke nyttige vitaminer og signalstoffer i hjernen der frigøres, når man synger. Blot kan vi med sikkerhed slå fast, at man får det bedre af at synge en god sang. De fleste kender nok det, at man lige kommer til at synge den første linje af en sang, og straks fortsætter vennen eller veninden med næste linje. Så kan man synge resten af sangen i kor og glæde sig over genhøret og genkendelsen. Sang er godt.

Hvis man endnu ikke har højskolesangbogen i reolen derhjemme, så kan det varmt anbefales, at man køber den. For i højskolesangbogen finder man en masse af de sange, vi alle sammen kender. Og der er både tekst og noder til. Mange tror måske, at højskolesangbogen mest af alt består af gamle, støvede salmer og arbejdersange, men intet kunne være mere forkert. Der er masser af nye, kendte sange at finde i højskolesangbogen. Der er helt sikker for alle aldre. Også for babyer, for de er alligevel ligeglade, bare der er sang.

Syng sammen

Fisk højskolesangbogen ned fra reolen og slå op på en sang I kender, og så syng sammen. Syng med familien eller med en ven. Syng sammen med naboen eller en kollega. Man bliver glad af det, og det er sjovt og hyggeligt. Vi danskere kunne med fordel synge meget mere, end vi gør i dag. Og nu vil du måske sige, “Nej, men jeg kan ikke synge!”. Så er svaret at hver fugl synger med sit næb, og alle skal have lov at synge. Man bliver glad af en god melodi.

Afsted til boghandleren

Hvis man har kigget godt efter i reolen flere gange og indser, at man ikke har et eksemplar af højskolesangbogen stående, så er det da bare om at få den anskaffet. Man behøver ikke at gå langt for at komme til boghandleren, for Bog & Idé findes på nettet. Og her kan man finde både højskolesangbogen og andre bøger med sange. Der er mange timers sangglæde i højskolesangbogen.

Share this post